NOTÍCIES

JUBILACIÓ DE LA PEPITA GARCIA


Pepita ha estat treballant gairebé trenta anys a l’Equip d’Assessorament Psicopedagògic amb les escoles de Ripollet, o sigui que fer un recorregut per la seva història professional és fer també la història de l’escola i dels serveis educatius.
Va arribar quan el Centre de Salut Municipal feia només quatre anys que es va posar en marxa de la mà del primer Ajuntament democràtic i l’entusiasme de professionals compromesos amb la millora de la qualitat de l’ensenyament públic.
Pepita va posar la seva formació al servei d’aquest objectiu col·laborant amb les escoles i els altres Serveis Municipals:  salut mental, planificació familiar, serveis socials... Van ser uns anys intensos i plens de canvis a l’escola i al municipi. Tots començàvem i havíem d’aprendre a fer xarxa i a construir nous enfocaments sobre la intervenció a l’escola, l’assessorament psicopedagògic....

 


A l’escola les aules d’educació especial i l’educació especial en general, van també iniciar un canvi de model que encara avui està en procés.
En una altre moment, quan l’equip municipal va passar a dependre del Departament d’Ensenyament, tampoc li va fer por entomar aquest nou repte, nous companys i noves col·laboracions; sempre amb el seu esperit positiu, dialogant i obert.
Ara la Pepita enceta un nou repte, el de la seva jubilació i com és natural en ella l’entomarà amb el mateix optimisme i il·lusió que la caracteritza.
Volem fer-li saber que la trobarem molt a faltar i que sempre podrà comptar amb nosaltres.
Servei Educatiu del Vallès Occidental VI
Montcada i Reixac, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda
Alicia, Angel, Beni, Belén, Helena, Maite, Maria, Montse, Neus, Sandra, Sonia, Teresa, Victòria i Xavi.




TREBALLS DE RECERCA

El dia 23 de maig es va celebrar a l'Auditori de Montcada i Reixac, l'onzè Acte de Selecció dels Treballs de Recerca de Batxillerat.

A l'acte hi van assistir l'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, l'alcaldessa de Montcada i Reixac, M. Elena Garcia; així com les Regidores d'Educació de Santa Perpètua de Mogoda, Neus Garcia, de Ripollet, M. Del Mar Viera i de Montcada i Reixac, Ana Rivas.

Representant el Departament d'Ensenyament, hi van assistir el Director dels Serveis Territorials al Vallès Occidental, Lluís Baulenas i la Directora Adjunta, Empar Garcia.

També van assistir-hi els familiars, amics i professors dels alumnes seleccionats.

L'acte va ser molt emotiu i alegre.









 DUES ALUMNES DE L'INSTITUT LA RIBERA, PREMIADES

Us informem amb satisfacció que dues alumnes de l'Institut La Ribera de Montcada i Reixac, han estat premiades la setmana passada.

De les participants del nostre centre al IX concurs de Lectura en veu alta, realitzat a Sabadell el divendres dia 10, l'alumna Mireia Mestre en va ser la guanyadora de la categoria de 1r d'ESO i ara passa a semifinals al CaixaForum.

I l'alumna de 2n de batxillerat, Iram Zafar ha rebut un premi Baldiri i Reixac pel seu treball de recerca "L'úrdú i el català són una mateixa llengua. Estudi comparatiu del català i l'úrdú".